Σχεδιασμος Λογοτυπου & Εταιρικης ταυτοτητας

Ακολουθήστε τη σωστή διαδικασία. Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας, ο σχεδιασμός λογοτύπου, φυλλαδίου ή οποιουδήποτε άλλου έντυπου ή ψηφιακού υλικού είναι γνωστή ως «Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας». Τα εργαλεία αυτά θα πρέπει να εκφράζουν τη φιλοσοφία, τις αξίες, τους στόχους της επιχείρησης και χρησιμοποιούνται για την προώθηση ενός brand στην αγορά. Προτείνουμε και δημιουργούμε την πρώτη εικόνα της επιχείρησής σας στον υποψήφιο πελάτη.

web design

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σχεδιάζουμε την εμφάνιση και στη συνέχεια κατασκευάζουμε την εταιρική ιστοσελίδα σας σύμφωνα με το ύφος της επιχείρησής σας. Επιλεγμένα χρώματα, γραμματοσείρα και δυνατότητες ανάλογα με τις απαιτήσεις.

graphic design

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Το Λογότυπο είναι κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας και έχει κύριο στόχο την άμεση οπτική αναγνώριση του brand ή ακόμα και τη μετάδοση κάποιου μηνύματος για το προϊόν ή την υπηρεσία της επιχείρησης. Ο σχεδιασμός του δεν έχει μόνο αισθητικό αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα ενώ αντιπροσωπεύει και τις προτιμήσεις των καιρών.

Brand, Identity, Print

ΕΝΤΥΠΟ

Πρωτότυπος σχεδιασμός μακέτας για: Ενημερωτικά έντυπα, Μπροσούρες, Flyers, Βanners, Φυλλάδια, Μακέτες, Καταλόγους, Προσκλήσεις, Ημερολόγια, Αφίσες, Διαφημιστικά stand, Επιγραφές, Αυτοκόλλητα εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου.

Print

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

H επαγγελματική κάρτα είναι η πρώτη καλή εντύπωση στους υποψήφιους πελάτες σας. Πρέπει να έχει το στυλ και το χαρακτήρα σας. Στο Grafisto σχεδιάζουμε επαγγελματικές κάρτες από το μηδέν και όχι χρησιμοποιώντας έτοιμα template που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Δίνουμε επίσης στον πελάτη την δυνατότητα της επιλογής ειδικών χαρτιών για την εκτύπωση της κάρτας.

packaging

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Σχεδιάζουμε την καινούργια συσκευασία των προϊόντων σας και προτείνουμε νέα υλικά και πρώτοτυπους τρόπους κατασκευής, δίνοντας στο προϊόν μεγαλύτερη αξία.

Μενου

Επικοινωνια

  • 22654 00002
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
logo inverse grafisto
Σχεδιαστικo Γραφειο, κατασκευη ιστοσελιδων, 3d απεικονιση

Βασική προτεραιότητα του Grafisto είναι η ικανοποίηση των πελατών του προσφέροντας πάντα λεπτομερή σχεδιασμό. Καλύπτει με σύγχρονο τρόπο τις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία ή επιχείρησης.

Copyright © 2013-2018 Grafisto O.E.