Σχεδιασμός & Εταιρική Ταυτότητα

Ακολουθήστε τη σωστή διαδικασία. Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας, ενός λογοτύπου, φυλλαδίων ή οποιουδήποτε άλλου έντυπου ή ψηφιακού υλικού είναι γνωστή ως «Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας». Τα εργαλεία αυτά εκφράζουν τη φιλοσοφία, τις αξίες, τους στόχους της επιχείρησης και χρησιμοποιούνται για την προώθηση ενός brand στην αγορά. Προτείνουμε και δημιουργούμε την πρώτη εικόνα της επιχείρησής σας στον υποψήφιο πελάτη.

Σχεδιασμός με μεράκι και αισθητική για:

εταιρική ιστοσελίδα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

web design

Σχεδιάζουμε την εμφάνιση και στη συνέχεια κατασκευάζουμε την εταιρική ιστοσελίδας σας σύμφωνα με το ύφος της επιχείρησής σας.

σχεδιασμός λογοτύπων

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

graphic design

Το Λογότυπο είναι κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας και έχει κύριο στόχο την άμεση οπτική αναγνώριση του brand ή ακόμα και τη μετάδοση κάποιου μηνύματος για το προϊόν ή την υπηρεσία της επιχείρησης. Ο σχεδιασμός του δεν έχει μόνο αισθητικό αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα ενώ αντιπροσωπεύει και τις προτιμήσεις των καιρών.

σχεδιασμός εντύπων

ΕΝΤΥΠΟ

Brand, Identity, Print
Πρωτότυπος σχεδιασμός μακέτας για: Ενημερωτικά έντυπα, Μπροσούρες, Flyers, Βanners, Φυλλάδια, Μακέτες, Καταλόγους, Προσκλήσεις, Ημερολόγια, Αφίσες, Διαφημιστικά stand, Επιγραφές, Αυτοκόλλητα εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου.
σχεδιασμός επαγγελματικών καρτών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Print

H επαγγελματική κάρτα είναι η πρώτη καλή εντύπωση στους υποψήφιους πελάτες σας. Πρέπει να έχει το στυλ και το χαρακτήρα σας. Στο Grafisto σχεδιάζουμε επαγγελματικές κάρτες από το μηδέν και όχι χρησιμοποιώντας έτοιμα template που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Δίνουμε επίσης στον πελάτη την δυνατότητα της επιλογής ειδικών χαρτιών για την εκτύπωση της κάρτας.

σχεδιασμός πρωτότυπης συσκευασίας

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Advertisement
Σχεδιάζουμε την καινούργια συσκευασία των προϊόντων σας και προτείνουμε νέες ιδέες και υλικά.
κατασκευή ξύλινου καταλόγου με εκτύπωση

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

custom
Βρείτε δημιουργικές λύσεις για να προωθήσετε προϊόντα και υπηρεσίες με πρωτότυπο τρόπο και να ξεχωρίσετε.
logo inverse grafisto

Σχεδιαστικο Γραφειο.

Βασική προτεραιότητα μας η ικανοποίηση των πελατών προσφέροντας πάντα λεπτομερή σχεδιασμό. Καλύπτουμε με σύγχρονο τρόπο τις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία ή επιχείρησης.

Επικοινωνια

  • Τηλέφωνο:
    +30 22654 0000 2
  • E-Mail:

    info[@]grafisto.gr

ΑΚολουθηστε μας

Copyright © 2013-2017 Grafisto