Skip to main content

Σχεδιασμός Λογοτύπου & Εταιρικής ταυτότητας

Η εταιρική ταυτότητα εκφράζει τη φιλοσοφία, τις αξίες, το χαρακτήρα και τους στόχους που πρεσβεύει μια επιχείρηση. Πρόκειται για το σύνολο των έντυπων και ψηφιακών μέσων που διακρίνουν την κάθε επιχείρηση ανάμεσα στον ανταγωνισμό.
Το Grafisto, αφού μελετήσει και αξιολογήσει το χαρακτήρα της κάθε επιχείρησης, δημιουργεί τη οπτική επικοινωνία που αρμόζει σε αυτήν, εφαρμόζοντας ολιστική προσέγγιση. Με εργαλείο μας το σύγχρονο design και με μία ομάδα έμπειρων, επαγγελματιών σχεδιαστών, δημιουργούμε πάντα καινοτόμες, εικαστικές προτάσεις που μετατρέπουν το design σε χρηστικό μήνυμα επικοινωνίας και μέθοδο προβολής.

Σχεδιασμός Εταιρικής ταυτότητας.
Απαραίτητα Εργαλεία για μια ποιοτική αναβάθμιση.

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Το Λογότυπο είναι το κυρίαρχο μέρος της εταιρικής ταυτότητας και αποτελεί απαραίτητο στοιχείο, για κάθε εταιρεία ή ελεύθερο επαγγελματία.
Με κύριο σκοπό του την άμεση οπτική αναγνώριση ενός brand, ή ακόμα και τη μετάδοση κάποιου μηνύματος για το προϊόν ή την υπηρεσία της επιχείρησης, το λογότυπο καθορίζει το ύφος, το μοτίβο και την αισθητική, που διέπουν το σύνολο της εταιρικής ταυτότητας.
Ο σχεδιασμός ενός λογοτύπου δεν περιορίζεται στο εικαστικό και επικοινωνιακό μέρος, αλλά περιλαμβάνει, εξίσου, ένα πλήθος μεταβαλλόμενων τεχνικών και λειτουργικών αρχών, που καθορίζουν τη λειτουργικότητά του.

Σχεδιασμός Εταιρικής Ιστοσελίδας

Το επιτυχημένο web design δεν αφορά μόνο στο αισθητικό μέρος του αποτελέσματος. Με εικαστικό οδηγό την εταιρική ταυτότητα, μία σωστή ιστοσελίδα οφείλει να πληροί πλήθος προϋποθέσεων που εξασφαλίζουν την επιτυχία. Ο σχεδιασμός της διεπαφής χρήστη (User Interface) και της Εμπειρίας Χρήστη (User Experience), ειδικότερα όταν υπάρχει ανάγκη για custom design, έχουν καθοριστικό ρόλο στην τελική εμπειρία πλοήγησης του χρήστη.
Σε αυτές τις λεπτομέρειες εστιάζουμε ιδιαίτερα ώστε να επιτυγχάνουμε την υψηλή ποιότητα της δουλειάς μας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις προσωπικές σας προτιμήσεις και στυλ, μπορούμε, μαζί, να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα σας αντιπροσωπεύει πλήρως.

Σχεδιασμός Εντύπου

Το έντυπο υλικό της εταιρικής ταυτότητας έχει καθοριστική σημασία στην Οπτική Επικοινωνία μίας επιχείρησης. Σε μία ολοένα εξελισσόμενη ψηφιακή εποχή, οι εκτυπωμένες εικαστικές δημιουργίες διατηρούν τη δύναμη τους. Το έντυπο αφήνει την πιο μακρόπνοη εντύπωση στον παραλήπτη. Σε αντίθεση με το ψηφιακό υλικό, τα έντυπα μέσα προσφέρουν την αίσθηση της υφής, του όγκου αλλά και την άνεση χρόνου, για αξιολόγηση και αφομοίωση.
Το Grafisto μπορεί να αναλάβει τη πρωτότυπη δημιουργία όλων των εταιρικών ή προσωπικών εντύπων: επαγγελματικές κάρτες, εταιρική αλληλογραφία, μπροσούρες, flyers, κατάλογοι, προσκλήσεις, ημερολόγια, αφίσες, διαφημιστικά-προωθητικά stands, επιγραφές, κ.ά. είναι προϊόντα που μπορείτε να μας αναθέσετε. κ.ά.

Σχεδιασμός Επαγγελματικής Κάρτας

H επαγγελματική κάρτα δημιουργεί την πρώτη εντύπωση στους υποψήφιους πελάτες ή συνεργάτες. Ο σχεδιασμός της πρέπει να είναι αποτέλεσμα μελέτης, ενώ η χρήση έτοιμων, κοινότοπων templates, που διατίθενται συχνά στο διαδίκτυο, είναι μια κακή πρακτική, με μακροπρόθεσμες αρνητικές επιπτώσεις στην εταιρικής σας ταυτότητα
Το Grafisto συνεργάζεται με τα πιο αξιόλογα τυπογραφεία και σας εξασφαλίζει πλήθος επιλογών, ανάμεσα σε ποιοτικά, ειδικού τύπου χαρτιά και πρωτότυπα layouts.

Σχεδιασμός Συσκευασίας & Ετικέτας Προϊόντων

Η συσκευασία (packaging design) έχει καθοριστική σημασία στην εφαρμογή της εταιρικής ταυτότητας και επηρεάζει έντονα την αγοραστική και εμπορική αξία του προϊόντος που φέρει. Τόσο η προσαρμοσμένη συσκευασία, όσο και η πρωτότυπη ετικέτα, μπορούν να κεντρίσουν την προσοχή του καταναλωτή, να ξεχωρίσουν ένα προϊόν στο ράφι έκθεσής του, και να του προσάψουν χαρακτηριστικά, που δεν θα μπορέσουν ποτέ να γίνουν διακριτά στον καταναλωτή, εάν η συσκευασία δεν είναι σωστή.
Κάθε συσκευασία που δημιουργείται από το Grafisto, περιγράφει, με τον τρόπο της, την ιστορία του brand ή του προϊόντος, και αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες παραγωγικές μεθόδους. Διασφαλίζουμε το άρτιο αποτέλεσμα της δουλειάς μας, κάνοντας την απαραίτητη επιμέλεια σε όλα τα στάδια, από την έρευνα έως την παραγωγική διαδικασία.

Copyright © 2013-2024 Grafisto