CASE STUDIES

κατασκευή eshop cpmed

ESHOP C&P MEDICALS

ESHOP C&P MEDICALS

Κατασκευή eshop για την εταιρεία C&P Medicals με στόχο την πώληση ιατρικών ειδών στην Ελλάδα. Mας ζητήθηκε από την εταιρεία C&P Medicals η κατασκευή ενός σύγχρονου eshop για την πώληση ιατρικών ειδών. H κατασκευή του eshop περιελάμβανε τη σύνδεση του χρήστη με το προφίλ του Facebook και τη δυνατότητα αγοράς με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Το νέο e-shop διαθέτει εργονομικά σχεδιασμένη "Περιοχή Πελατών" αλλά και ξεχωριστό Mobile - Menu για την εύκολη πλοήγηση και επιλογή κατηγόριων/υπό-κατηγοριών των προϊόντων. Στο eshop έχει γίνει βελτιστοποίηση SEO σε συγκεκριμένες "λέξεις κλειδιά" με στόχο την αύξηση των επισκεπτών και των οργανικών αναζητήσεων.

κατασκευη eshop οdodo

Eshop ododo

Eshop ododo

Κατασκευή eshop για την εταιρεία "Οδοντοπρομηθευτική" σε δυο γλώσσες με στόχο την πώληση οδοντιατρικών υλικών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ανα-κατασκευή του eshop της εταιρείας "Οδοντοπρομηθευτικής" ήταν μια πρόκληση για εμάς. Μας ζητήθηκε να κατασκευάσουμε ένα σύγχρονο eshop, γρήγορο και με αποτελεσματικό SEO. Χωρίσαμε τα προϊόντα σε κατηγορίες και υπό-κατηγορίες και ανα κατασκευαστή (brand). Τα προϊόντα έχουν δύο τιμές καταστήματος - online, δυνατότητα δημιουργίας προσφορών αλλά και τη δημιουργία Βlog για ενημέρωση των πελατών. Στο eshop εφαρμόσαμε σωστές τεχνικές βελτιστοποίησης με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε τρεις διαφορετικές "λέξεις - κλειδιά" στην πρώτη σελίδα στις μηχανές αναζήτησης. Στο eshop o επισκέπτης μπορεί να αγοράσει οδοντιατρικά υλικά με την δυνατότητα της αντικαταβολής σαν εγγεγραμμένος χρήστης ή σαν επισκέπτης. Είναι φιλικό ως προς τα κινητά και τις ταμπλέτες.

κατασκευή ιστοσελίδας myfokida

Iστοσελίδα myfokida

Iστοσελίδα myfokida

Κατασκευή ιστοσελίδας για προβολή των επιχειρήσεων του νομού Φωκίδας και τη δυνατότητα δημιουργίας προσφορών και events. Το Myfokida είναι μια σύγχρονη ιστοσελίδα και δίνει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα πλήρη προφίλ στο διαδίκτυο. Με το ΜΥfokida καταφέραμε να κατασκευάσουμε μια γρήγορη ιστοσελίδα όπου δίνει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις της Φωκίδας να καταχωρηθούν στο Google με συγκεκριμένες λέξεις - κλειδιά. Η δυνατότητα δημιουργία προσφοράς ή event (εκδήλωση, πάρτι, σεμινάριο) για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με συγκεκριμένο κείμενο και φωτογραφίες του προϊόντος ή του event αποτελεί μια καινοτομία. Όλες οι καταχωρήσεις κοινοποιούνται στα Social media (facebook - twitter) είτε αποστέλλονται με ενημερωτικά newletters.

κατασκευή ιστοσελίδας lifelifts

Ιστοσελιδα Lifelifts

Ιστοσελιδα Lifelifts

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία Life lifts σε δύο γλώσσες ελληνικά και αγγλικά σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 H ιστοσελίδα υλοποιήθηκε από την αρχή με τους περιορισμούς που θέτει το ΕΣΠΑ όσον αφορά την κατασκευή ιστοσελίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες με βάση το πρότυπο «Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0». Η πλατφόρμα περιεχομένου είναι κατασκευασμένη και στην αγγλική γλώσσα. Παρουσιάσαμε τους ανελκυστήρες σε τρεις κύριες κατηγορίες και το κάθε μοντέλο ξεχωριστά. Tα μοντέλα ανελκυστήρων σκάλας παρουσιάστηκαν τονίζοντας τα κύρια χαρακτηριστικά τους, gallery με φωτογραφίες και αντίστοιχα βίντεο λειτουργίας αλλά και φόρμα άμεσης επικοινωνίας - ενδιαφέροντος για το αντίστοιχό μοντέλο. Στη συνέχεια εφαρμόσαμε τεχνικές βελτιστοποίησης SEO στην ιστοσελίδα για την σωστή προώθηση στις μηχανές αναζήτησης βελτιώνοντας το περιεχόμενο και αυξάνοντας τον χρόνο φορτώματος της σελίδας. Η ιστοσελίδα είναι συμβατή σε κινητά και σε ταμπλέτες και συνδεδεμένη με κοινωνικά δίκτυα.

κατασκευή ιστοσελίδας autoexperience

Ιστοσελιδα Autoexperience

Ιστοσελιδα Autoexperience

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία πραγματογνωμόνων τροχαίων ατυχημάτων της "Αutoexperience". Βασικοί στόχοι για την κατασκευή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ήταν το αποτελεσματικό SEO και το γρήγορο φόρτωμα της σελίδας. Επίσης μας ζητήθηκε λόγω του αντικειμένου (περιλαμβάνει τροχαία ατυχήματα) να υπάρχει προσοχή και διακριτικότητα ως προς την παρουσίαση του περιεχομένου. Κατασκευάσαμε την ιστοσελίδα παρουσιάζοντας τα μέλη της ομάδα της Αutoexperience, δημιουργία συχνών ερωτήσεων (FAQ) αλλά και μία υπέρ - πλήρη σελίδα όσο αναφορά την "πραγματογνωμοσύνη". Στην ιστοσελίδα Autoexperience βελτιστοποιήσαμε κατάλληλα το περιεχόμενο για δύο λέξεις - κλειδιά κυρίως με τη λέξη "πραγματογνώμονας" και πάνω σε αυτές εφαρμόσαμε σωστές τεχνικές SEO. Η ιστοσελίδα είναι καταχωρημένη στο Google και χρησιμοποιείται το Google Analytics για τη συλλογή στοιχειών για την επισκεψιμότητα. Πετύχαμε όλους τους περιορισμούς που μας έθεσε ο πελάτης, δημιουργώντας ένα όμορφο παρουσιαστικό. Καταφέραμε η σελίδα της Autoexperience να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του Google σε αρκετές λέξεις - κλειδιά γρήγορα όπως ακριβώς ταιριάζει σε ένα σύγχρονο site.

ιστοσελιδα ξενοδοχειου Νοστος

Iστοσελιδα Ξενοδοχειου Νοστος

Iστοσελιδα Ξενοδοχειου Νοστος

Κατασκευή ιστοσελίδας για την προβολή και παρουσίαση του ξενοδοχείου Nostos στο Γαλαξίδι σε τρεις γλώσσες. Η κατασκευή της ιστοσελίδας περιελάμβανε και τη φωτογράφιση του ξενοδοχείου (εσωτερικά - εξωτερικά) αλλά και η συγγραφή του περιεχομένου (content writing). Παρουσιάσαμε όπως μας ζητήθηκε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά. Έγινε περιγραφή του κάθε δωματίου, τι περιλαμβάνει, slideshow με φωτογραφίες και button για σύνδεση με social media. Περιγράψαμε το ξενοδοχείο, την ιστορία του και κάναμε παρουσίαση του εσωτερικού χώρου αλλά και της αυλής. Επίσης κατασκευάστηκε μενού με την ονομασία BLOG για κοινοποίηση άρθρων με νέα και προσφορές του ξενοδοχείου. Στην ιστοσελίδα ενσωματώσαμε φόρμα Newsletter για συλλογή email υποψήφιων πελατών και έχουμε ενεργοποιημένα τα cookies για εθελούσια ή μη αποδοχή. Η φόρμα επικοινωνίας - ενδιαφέροντος συλλέγει πληροφορίες όσο αναφορά την διαμονή στο ξενοδοχείο. Στην ιστοσελίδα nostoshotel βελτιστοποιήσαμε κατάλληλα το περιεχόμενο με "λέξεις - κλειδιά" κυρίως με τις λέξεις Γαλαξίδι, διαμονή και πάνω σε αυτές εφαρμόσαμε σωστές τεχνικές SEO. 

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον?

Επικοινωνηστε μαζι μας

Επικοινωνια

Εγγραφη στο Newsletter

logo inverse grafisto
Σχεδιαστικo Γραφειο, κατασκευη ιστοσελιδων, 3d απεικονιση

Βασική προτεραιότητα του Grafisto είναι η ικανοποίηση των πελατών του προσφέροντας πάντα λεπτομερή σχεδιασμό. Καλύπτει με σύγχρονο τρόπο τις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία ή επιχείρησης.

Copyright © 2018 Grafisto O.E.